Vens Camping & Stugby

 

Camping

Vens Camping & Stugby drivs sedan 1990 av familjen Ljungqvist och är en liten tält- och stugcamping. Säsongen sträcker sig från den 16 april till den 30 september.

Kostnaden för tält är från 260:-/natt beroende på hur stort tältet är. I priset ingår möjligheterna till dusch och toalett i separat dam och herravdelning, samt tillgång till gemensamt kök.
Observera att reservation inte behöver göras, då det alltid finns plats.

Campingen bedrivs som en familjecamping med mycket lugn och ro och endast som tältcamping, då det råder husbil- och husvagnsförbud på Ven (möjlighet att hyra stuga finns och mer att läsa om detta i fliken Stugor).

Med tanke på alla de familjer som passar på att njuta av en mindre solsemester ute på Ven så råder det 18 års gräns för att få campa eller målsmans närvaro under hela campingtiden (även nattetid).

 

Lägerskolor, golf- & fotbollsläger.

Vi arrangerar även  lägerskolor och idrottsläger med boende i våra stugor alternativt i våra 24 personers tält med trägolv och låsbara dörrar.

Välj själv om Ni vill laga mat till Era elever eller om Ni väljer att använda ER av våra hel- och halvpensionsalternativ. Vi erbjuder alltid ett fast pris på offert, billigare än Ni tror.

Hyran av 24 personers tälten är 2040:- per natt.

Välkomna hälsar familjen Ljungqvist med personal.